Stekt sesamfisk med grönsaksremoulad

Stekt sesamfisk med grönsaksremoulad

Gör så här

1. Vänd fisken i vetemjöl. Stek den i smör. Strö över sesamfrön. Salta och peppra.
2. Blanda alla ingredienserna till remouladen. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl ca 1 tim.
3. Servera med kokt potatis. Garnera gärna med citron.

Serveringsportion: Fisk 100 g, remoulad 80 g, potatis 100 g
Källa: Arla Köke Junior 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen