Stekt ris med ägg och chutneycrème

Stekt ris med ägg och chutneycrème

Gör så här

1. Rör ihop chutney och crème fraiche, smaka av med citron, salt och svartpeppar. Ställ kallt.
2. Vispa ihop äggen lätt och ställ i kyl till tillagning.
3. Stek grönsaker i smör och lägg på bleck. Stek ris i smör och vänd ner äggvispet, rör om ordentligt. Blanda med grönsakerna på bleck. Smaksätt med ketjap manis och salt.
4. Vänd ner cottage cheese vid servering.

Serveringsport ca: ris 250 g, dressing 40 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen