Stekt kummelfilé med skarpsås

Stekt kummelfilé med skarpsås

Gör så här

1. Blanda ströbröd, mjöl, salt och peppar.
2. Panera filéerna i mjölblandningen. Stek dem i smör.
3. Blanda äggulor, socker, senap och ättika. Smaka av med salt och peppar.
4. Vispa grädden lätt och vänd försiktigt ner den i äggsmeten.
5. Servera kummeln med skarpsås, grönsaker och kokt potatis.

Serveringsportion ca: Fisk 150 g, skarpsås 0,6 dl, potatis 175 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen