Sprödbakad fisk med kokosris och mangosås

Sprödbakad fisk med kokosris och mangosås

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till mangosåsen. Smaka av med salt och peppar. Låg mogna i kyl.
2. Koka upp kokos, mjölk, vatten, limeblad och lite salt. Häll i riset och låt koka upp. Koka på mycket svag värme under lock i ca 20 min.
3. Stek fisken i smör, salta och peppra.
4. Servera med kokta sockerärter.

Serveringsportion ca: Ris 140 g, fisk 150 g, sås 55 g, sockerärter 50 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen