Spooky and smoky

Spooky and smoky

Gör så här

1. Markera kasslerskivorna i bleck portionsvis.
2. Fräs pumpa, spenat och vitlök i smör. Ta upp fräset och låt svalna något.
3. Blanda med crème fraiche och ost. Smaka av med salt och peppar.
4. Fördela röran i rader på längden över köttet och gratinera i ugn vid 175°C ca 20 min.
5. Servera med potatismos, kokt potatis eller råstekt potatis.

Serveringsportion ca: Kassler med röra 165 g, potatismos 200 g
Källa: Ruskigt goda rätter

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen