Sparris- och avokadosallad med bacon och pocherat ägg

Sparris- och avokadosallad med bacon och pocherat ägg

Gör så här

1. Stek baconen knaprig.
2. Koka upp vatten, ättiksprit och salt i en låg vid kastrull. Sänk värmen så vattnet sjuder.
3. Knäck äggen ett i taget i en kopp och låt det försiktigt glida ner i vattnet. Låt äggen sjuda ca 3 min. Lyft upp dem med hålslev.
4. Varva sparris, bacon och avokado på ett fat. Häll över citronsaft och ost. Lägg på äggen. Krydda med svartpeppar och strö över krasse.

Källa: Apetina 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen