Sötpotatisstrips

Sötpotatisstrips

Gör så här

  1. Skär potatisen i ca 1 cm tjocka stavar. Värm oljan till 130° och fritera potatisen i omgångar,

    5–10 min tills potatisen är mjuk utan att ha fått färg. Ta upp potatisen och låt rinna av i hålbleck eller på papper.

  2. Värm oljan till 190°. Lägg i potatisen med skivad chili och fritera tills potatisen är gyllene i färgen. Skaka bort överflödig olja. Salta, strö över tunt skivad salladslök och servera.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen