Sötpotatis, majs, chorizo och kyckling

Sötpotatis, majs, chorizo och kyckling

Gör så här

1. Fräs kött, lök, sambal och vitlök i smör. Koka alla ingredienser till och med majskorn på svag värme tills potatisen är klar, ca 15 min. Tillsätt chorizo och värm. Smaka av med kanel, salt och peppar.
2. Mixa avokado. Blanda den med de övriga ingredienserna till guacamolen. Smaka av med salt och peppar.
3. Toppa grytan gräddfilsguacamolen. Servera gärna grillat bröd till.

Serveringsportion: Gryta ca 425 g, guacamole ca 75 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen