Soja, honung och nötkött med sichuanpeppar

Soja, honung och nötkött med sichuanpeppar

Gör så här

1. Blanda buljong, soja, honung och sichuanpeppar häll över köttet. Låt stå i kyl ca 2 tim, gärna över natten.
2. Koka upp köttet i sin marinad. Tillsätt wokgrönsaker och buljong. Koka på svag värme tills köttet är klart. Smaka av med honung, salt och peppar.
3. Blanda kvarg, vitlök, citron och gräslök. Smaka av med salt och peppar. 4. 4. Toppa grytan med röran. Servera med t ex kokt jasminris. Garnera ev med lite citronrasp och gräslök vid servering.

Serveringsportion: Gryta ca 320 g, ris ca 180 g, kvarg ca 50 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen