Snabbt linfröbröd med vetekross

Snabbt linfröbröd med vetekross

Gör så här

1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i yoghurt och honung till en lös smet. Blanda ev ner äppeltärningarna.
2. Häll upp smeten i en smord brödform som rymmer två liter och grädda på 175° i ca 1,5 timmar. Blir limpan mörk kan man lägga ett bakplåtspapper över.

Serveringsportion: 120 g
Källa: Frukost i skolan

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen