Snabbgravad lax med pytt

Snabbgravad lax med pytt

Gör så här

1. Blanda salt, socker och peppar. Fördela blandningen på laxen och låt stå ca 2,5 timmar.
2. Stek rotfrukter och lök i smör. Tillsätt ostsås och koka ca 5 min. Smaka av med dragon, salt och peppar.
3. Stek laxen i ugnen vid 175°C ca 12 min. Servera med den krämiga pytten.

Serveringsportion ca: Lax 130 g, pytt 290 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen