Snabba äppelbrödet

Snabba äppelbrödet

Gör så här

1. Blanda mjöl, salt, brödkrydda och bikarbonat i en bunke. Rör ner honung, matyoghurt och vatten. Blanda till en kladdig smet. Blanda ner äpple.
2. Häll upp smeten i smorda brödformar och grädda i ugn, 175° i ca 1,5 timmar. 3. Täck med bakplåtspapper efter en timma om brödet ser mörkt ut.
4. Stjälp upp brödet och låt det kallna på galler.
5. Servera gärna med färskost, en tomatskiva och lite persilja.

Serveringsportion ca: 60 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen