Smulpaj med jordgubbar

Smulpaj med jordgubbar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Blanda mjöl, havregryn, vassleprotein och socker i en bunke. Lägg i smöret skuret i bitar och finfördela allt till en grynig massa.
3. Låt jordgubbarna rinna av i en sil. Blanda jordgubbarna med socker och potatismjöl i en ugnssäker form. Fördela smuldegen över fyll- ningen. Grädda i mitten av ugnen 15–20 min.
4. Vispa ner vassleprotein i vaniljsåsen så att den blir helt slät. Servera pajen med vaniljsåsen.

Källa: Protino 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen