Smulpaj i glas med vaniljgrädde

Smulpaj i glas med vaniljgrädde

Gör så här

1. Blanda ihop alla ingredienserna till smuldegen.
2. Smula degen i en långpanna och baka i ugn på 175°C i ca 8 minuter. Rör runt så att smulorna bakas jämnt gyllenbruna.
3. Vispa grädden och vänd ner kvarg och vaniljsocker.
4. Bottna 10 portionsglas med fruktkompott, strö över smuldeg. Toppa med en klick vaniljgrädde.

Tips: Förvånas över hur lätt det är att göra paj. I alla fall om du gör dem som miniportioner i glas. Bara att blanda äppelkompott, smuldeg och kvarg. En riktig hit som kan stå och locka hela dagen i montern. Koka kompott själv eller köp färdig.

Serveringsportion ca:
Källa: Deli nr 9, 2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen