Smörstekt havskatt

Smörstekt havskatt

Gör så här

1. Stek fisken i smör och vänd i örter. Baka klar i ugn vid 150°C ca 10 min.
2. Smält smör i en kastrull, rör ner mjöl. Tillsätt vätskan och låt sjuda i 5-8 min, sila.
3. Smaksätt med pepparrot, salt och peppar.
4. Fräs potatis i smör, vänd i spenat och romansallat. Krydda med peppar.
5. Vid servering vänd i ansjovis och lite av såsen.

Serveringsportion ca: Fisk 120 g, ansjovis och spenat 164 g, sås 1 dl
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen