Smörgåstårta med skaldjursfyllning

Smörgåstårta med skaldjursfyllning

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna till fyllningen. Smaka av med ättika, salt och peppar. Låt stå i kyl en timme.
2. Lägg brödet på serveringsfatet. Varva bröd med röra. Varva gärna det vita landgångsbrödet med kavring. Lägg ev i press.
2. Bred crème fraiche, vispad grädde eller kvarg runt hela tårtan. Garnera med finhackad sallad och toppa med räkor, stenbitsrom samt cocktailtomater.

1 tårta väger ca 2,6 kilo och räcker till ca 10 personer à 260 g.

Källa: Butiksköket 1:99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen