Smörgåstårta med skaldjur

Smörgåstårta med skaldjur

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna till fyllningen. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kyl en timme.
2. Varva bröd och röra. Lägg ev i press.
3. Bred crème fraiche, vispad grädde eller kvarg runt hela tårtan.
4. Garnera med t ex tärnad gurka, tärnade tomater, hackade räkor och crabfish samt strimlade blandade salladssorter.

Tips: Varva gärna det vita landgångsbrödet med kavring.
En tårta väger 2,6 kg och räcker till 10 personer à 260 g.

Serveringsportion: ?
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen