Smörgås med makrill och avokado

Smörgås med makrill och avokado

Gör så här

1. Dela brödet till en botten och ett lock.
2. Blanda cottage cheese med avocado och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg först sallad på botten, bred sedan ut röran på salladen.
4. Lägg på makrill, strö över gräslök och lägg på rödlök.
5. Sätt på locket.

Serveringsportion ca: Röra 45 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen