Smörgås med krabba och saffranscoleslaw

Smörgås med krabba och saffranscoleslaw

Gör så här

1. Dela brödet till en botten och ett lock.
2. Blanda crème fraiche med vitlök, saffran och citronsaft. Blanda ner vitkål, morot och purjolök. Smaka av med salt och peppar. Bred röran på botten.
3. Lägg först på äggskivor, sedan crabsticks och solrosskott.
4. Sätt på locket.

Serveringsportion ca: Röra och pålägg 80 g, bröd 100 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen