Skördesallad på savoykålsbädd med yoghurtdressing

Skördesallad på savoykålsbädd med yoghurtdressing

Gör så här

1. Koka morötter, broccoli, blomkål och vitkål i ånga i ugnen ca 5 min tills de är mjuka men har tuggmotstång kvar. Kyl.
2. Blanda med de övriga grönsakerna till och med dill.
3. "Ånga av" Savoykålbladen. Kyl.
4. Blanda ingredienserna till dressingen.
5. Blanda ingredienserna till paprikakrämen.
6. Servera salladen på savoykålbladen och ringla över dressingen. Servera med en klick paprikakräm.

Serveringsportion ca: Savoykålblad 25 g, sallad 260 g, dressing 50 g, paprikakräm 100 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen