Skogssvampsoppa med örtcrème

Skogssvampsoppa med örtcrème

Gör så här

1. Koka upp portvin, grädde, crème fraiche, buljong, lök och champinjoner. Låt sjuda i ca 20 min. Sila och smaksätt med salt, peppar och balsamvinäger.
2. Blanda örter, kvarg och citronsaft. Salta och peppra.
3. Rosta bröd i ugn till en gyllenbrun färg.
4. Ansa svamp och fräs med grönsakerna i smör. Salta och peppra. Lägg grönsakerna på brödet. Servera med örtcrème.

Serveringsportion ca: Soppa 235 g, crème 25 g, toast 100 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen