Skinkstroganoff med picklad gurka och bakad tomat

Skinkstroganoff med picklad gurka och bakad tomat

Gör så här

1.  Fräs skinkan i smör, salta. Häll på vatten så det täcker.  Koka ca 45 min tills skinkan är mör. Sila av buljongen  ner i en kastrull och reducera till god smak.

2.  Stek löken i smör i en gryta. Tillsätt tomatpuré, senap  och sambal oelek. Häll på buljongen och koka ca 10 min.

3.  Tillsätt den syrade grädden och koka ca 5 min. Red av med  majsstärkelse till önskad konsistens och smaka av med salt.

4.  Värm skinkan försiktigt i ugnen på 100° ånga. Koka upp  såsen och blanda med skinkan. Smaka av med salt.

5. Servera med ris, picklad gurka och ugnsbakad tomat.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen