Skinkstek med ädelostgratäng

Skinkstek med ädelostgratäng

Gör så här

1. Blanda potatis och purjolök i bleck, salta och peppra. Värm såsen och vänd i ost. Slå det över potatisblandningen. Baka i ugn vid 160°C ca 45 min.
2. Fräs lök med smör utan att ta färg, tillsätt plommon och honung. Häll i vatten, smaksätt med salt och peppar. Låt sjuda ca 5 min.
3. Skiva skinkan och lägg i bleck med vätskan från vakumpåsen. Slå glaceringen över skivorna, glacera i ugnen vid 160°C tills skivorna är varma.
4. Värm smör, blanda runt med broccoli och persilja. Salta och peppra. Servera ljummet.

Serveringsportion ca: Skinkstek 140 g, gratäng 330 g, broccoli 60 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen