Skinka i paprika- och chilisås

Skinka i paprika- och chilisås

Gör så här

1. Fräs skinkan i smör ca 5 min. Koka upp mjölk och crème fraiche. Red av med mjöl utrört i lite vatten. Låt koka ca 5 min. Smaka av med salt. Rör ner skinkan. 2. Strö över paprika vid servering.
3. Koka potatisen och servera till. Gärna med en sallad.

Serveringsportion: sås 120 g, potatis ca 150 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen