Skav, lingon och vodka

Skav, lingon och vodka

Gör så här

1. Blanda marinaden och häll den över skaven. Låt stå i kyl ca 2 tim.
2. Blanda det marinerade köttet i sin marinad med buljong, rotfrukter, lök och grädde. Låt koka på svag värme ca 10 min. Tillsätt lingon och smaka av med salt och peppar. Garnera med lingon.
3. Servera med potatismos och/eller med grillade vitlöksbröd.

Serveringsportion: Gryta ca 460 g, potatismos ca 200 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen