Sheperds pie från England

Sheperds pie från England

Gör så här

1. Koka upp krossade tomater och buljong. Tillsätt köttfärs, lök och morötter. Koka ca 20 min. Rör om då och då med en ballongvisp så att köttfärsen smulas sönder.
2. Koka potatisen. Sönderdela potatisen till mos i blandaren med hjälp av vispen. Tillsätt mjölk, grädde och smör. Smaka av med muskot, salt och svartpeppar.
3. Fördela i portionsformar eller i bleck: först moset, sedan köttsås och strö till sist över ost.
4. Gratinera i ugn vid 175°C ca 12 min.

Serveringsportion ca: Sheperds pie 340 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen