Sesampanerad fisk med spenat- och vitkålschili

Sesampanerad fisk med spenat- och vitkålschili

Gör så här

1. Fräs spenat och vitkål i en gryta tills en del av vätskan kokat in ca 15-20 min. Tillsätt buljong, crème fraiche och chilisås och låt koka ytterligare ca 10 min. Smaka av med salt och eventuellt cayennepeppar.
2. Vispa samman ägg och mjölk i ett bleck. Blanda sesamfrö med vetemjöl och salt i ett annat. Panera fisken först i ägg och sedan i sesamfröna.
3. Låt torka lite och stek i smör på svag värme några minuter per sida tills fisken är genomstekt.
4. Servera fisken med spenat/vitkålschili och kokt potatis.

Serveringsportion: Fiskfilé ca 100 g, spenat/vitkålschili ca 100g, ca 150 g potatis

Källa: Arla Köket Skola 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen