Sesamlök med spenat och Apetina

Sesamlök med spenat och Apetina

Gör så här

1. Dela salladslök på längden och skölj.
2. Värm upp vinäger, honung, vin och olja med schalottenlök.
3. Lägg i salladslöken och sesamfrö. Sjud i ca 5 min under lock. Häll upp på bleck. Låt svalna.
4. Blanda i spenat och Apetina ost.

Serveringsportion ca: Sallad 120 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen