Sesamfläsk med nudlar och vitkål

Sesamfläsk med nudlar och vitkål

Gör så här

1. Värm det stekta fläsket med sesamfrön och soja i ugnen vid 150°C.
2. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
3. Ångkoka grönsakerna i hålbleck i ugnen, låt dem ånga av.
4. Koka upp grönsaksbuljong. Red av med vetemjöl utrörd i lite vätska, sjud ca 5 minuter.
5. Tillsätt grädde, koka upp.
6. Tillsätt grönsakerna i såsen, värm. Smaka av med ingefära, salt och peppar.
7. Servera såsen över nudlarna tillsammans med fläsket vid serveringstillfället.

Serveringsportion ca: Nudlar och fläsk 180 g, grönsaker i sås 140 g
Källa: VIP-Boken 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen