Sesambiffar med chilipasta

Sesambiffar med chilipasta

Gör så här

1. Lägg havregrynen att svälla i vatten.
2. Baka löken i ugn, 175° tills den blir mjuk. Mixa.
3. Blanda havregrynen och löken med de övriga ingredienserna til färsen och forma till en stor eller två mindre biffar per person.
4. Koka ihop glacen och pensla biffarna med den. Stek i ugn, 150° till en kärntemperatur av 70°.
5. Koka pastan enligt anvinsningarna på förpackningen.
6. Värm grönsakerna i ånga i ugnen.
7. Koka ihop citrongräslagen, sila. Red av med majsstärkelse utrört i lite vatten. Låt svalna. Blanda med matyoghurt.
8. Blanda pasta och grönsaker med citrongräslagen. Smaksätt med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Biffar 100 g, pasta 330 g
Källa: Hetta och svalka

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen