Senapsfröstekt fiskfilé med grönsakstzatsiki

Senapsfröstekt fiskfilé med grönsakstzatsiki

Gör så här

1. Lägg fisken i bleck, fördela smör och senapskorn över fisken. Salta och peppra. Stek i ugnen vid 150° till en kärntemperatur av ca 65°.
2. Blanda grönsakerna med yoghurt. Smaka av med vitlök, salt och peppar. Låt stå i kyl ca 2 timmar.
3. Servera med klyft- eller stekt potatis gärna stekt med paprikapulver för färg och smak.

Serveringsportion ca: Fisk 130 g, grönsaksziki 80 g, potatis 200 g
Källa: Arla Köket nr 1:2007 - web

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen