Senap, svamp, potatis och rökt makrill

Senap, svamp, potatis och rökt makrill

Gör så här

1. Fräs svamp och lök i smör. Tillsätt vitlök, senap, socker och dragon och fräs i ytterligare 1 min. Blanda svampfräset med alla ingredienser till och med crème fraiche. Koka på svag värme tills potatisen är klar. Kram ur spenaten och tillsätt. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp makrillbitarna på tallriken och häll över grytan.

Serveringsportion: Gryta ca 350 g, makrillfilé 1 st
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen