Senap- och pepparrotskryddad kycklingsauté

Senap- och pepparrotskryddad kycklingsauté

Gör så här

1. Fräs lök, svamp och rotfrukter i smör.
2. Tillsätt kött och buljong. Koka upp.
3. Red av med vetemjöl utrörd i lite vätska. Sjud i 5 min.
4. Tillsätt grädde och sjud ytterligare 10 min. Smaka av med senap, pepparrot, salt och peppar.
5. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.

Tips: Blanda gärna olika sorters pasta t ex snäckor, skruvar och "pennor", det blir lite garnering i sig.

Serveringsportion ca: Sauté 210 g, pasta 180 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen