Senap- och mangoglacerad lax

Senap- och mangoglacerad lax

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till mangoglacen. Smaka av med salt och peppar.
2. Marinera laxen i glacet i ca 3 timmar.
3. Stek laxen i ugnen vid 175°C till en kärntemperatur av 65°C.
4. Stek grönsakerna i smör. Börja med potatisen och tillsätt de övriga ingredienserna i fallande ordning efter hand. Smaka av med dragon, salt och peppar.
5. Servera med en klick matyoghurt.
6. Garnera gärna med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Lax 150 g, grönsaker 150 g, yoghurt 0,5 dl, 200 g
Källa: Hetta och svalka

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen