Semla

Semla

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till raskdegen. Låt jäsa i 30 min.
2. Blanda resten av ingredienserna i raskdegen. Kör som vanlig vetedeg 6-15 min beroende på maskintyp. Låt vila övertäckt i 30 min.
3. Degen delas och formas till bullar à 50 g. Låt jäsa. Strö på mandelsocker.
4. Bakas av i 220°C ca 7-10min.

Serveringsportion ca: 1 st ofylld bulle á 50 g
Källa: Semlerecept

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen