Semla med syrad grädde

Semla med syrad grädde

Gör så här

MONTERING:

Dela en semmelbulle vågrätt. Stek bullhalvorna med den skurna sidan neråt i en grillpanna så att det bildas fina grillränder. Vispa 60 g syrad grädde per bulle och spritsa den, med liten krusig tyll, i små snirklar på den undre bullhalvan. Klicka önskad mängd löjrom i små högar på grädden. Lägg på några blad oxalis och häll därefter över tunna strängar med flytande honung. Lägg locken ovanpå eller vid sidan av.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen