Sega Wat - Köttgryta från Etiopien

Sega Wat - Köttgryta från Etiopien

Gör så här

1.Fräs kött, lök, vitlök, tomatpuré och kryddor i smör. Tillsätt buljong och koka tills köttet är nästan klart. Red av med majsstärkelse utrörd i lite vätska. Tillsätt grädde och rotfrukter. Koka på svag värme tills rotfrukterna är klara ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
2.Koka ris enligt anvisning och servera till.

Serveringsportion: Köttgryta 175 g, ris 120 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen