Scary fish - halloween fisk

Scary fish - halloween fisk

Gör så här

1. Ångkoka pumpa- och tomatbitar ca 5 min. Kyl och mixa.
2. Blanda mixet med crème fraiche. Smaka av med basilika, tomatpuré, tabasco, muskot, salt och peppar. Låt stå i kylen ca 1 timme.
3. Vänd fiskbitarna i vetemjöl och stek dem i smör.
4. Pensla potatisklyftorna med olja. Stek i ugn vid 175°C ca 20 min. Strö över sesamfrön och salta innan servering.

Serveringsportion ca: Tomat- och pumpacrème 65 g, torsk 130 g, klyftpotatis 200 g
Källa: Ruskigt goda rätter

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen