Sambal, kummin och tomat med rostade revben

Sambal, kummin och tomat med rostade revben

Gör så här

1. Koka revbensspjäll i salt och vatten tills köttet börjar släppa från benen ca 1,5 tim. Ta upp spjällen och låt dem ånga av.
2. Blanda chutney med soja. Fördela blandningen på spjällen och stek dem i ugnen vid 175 grader i ca 12 min.
3. Fräs lök och vitlök i smör. Tillsätt majs, morötter, kryddor, buljong och tomater. Koka på svag värme ca 15 min. Tillsätt paprika och grädde. Koka i ytterligare ca 5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera spjällen nedstuckna i grytan vid servering.

Serveringsportion: Revbensspjäll ca 210 g, gryta ca 380 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen