Saltbakad färskpot med äppelröra

Saltbakad färskpot med äppelröra

Gör så här

1. Lägg potatis på saltbädd. Baka potatisen i ugnen vid 175°C ca 20 min.
2. Knaperstek bacon. Låt rinna av och svalna. Blanda bacon och de övriga ingredienserna till röran. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg salladen i kallt vatten en stund innan servering. Tag upp och låt den rinna av.

Serveringsportion: Potatis 100 g, röra 100 g, sallad 30 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen