Sallad på roman- och fältsallad med Hirten, kycklinglårfilé och pocherat ägg toppad med surdegskrutonger

Sallad på roman- och fältsallad med Hirten, kycklinglårfilé och pocherat ägg toppad med surdegskrutonger

Gör så här

1. Plocka salladen och skölj.
2. Salta och peppra kycklingen och bryn i smör så ytan får en fin färg. Tillaga klar i ugn, 175° ca 15 min.
3. Dela tomaterna och hyvla osten.
4. Plocka brödet i mindre bitar och fritera i olja.
5. Pochera äggen.
6. Blanda olja och vinäger. Lägg upp alla ingredienser i tallrikar, salta och peppra och droppa över vinägretten.

Källa: Castello® Alps Selection 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen