Sallad med betor, björnbär och smulad ost

Sallad med betor, björnbär och smulad ost

Gör så här

  1. Tvätta och gnid in rödbetorna med olja och salt. Rosta i ugn på 170° tills de är mjuka.
    Dela på hälften.

  2. Koka upp ättika, socker, vatten och senapsfrön, dra åt sidan. Koka gulbetorna mjuka i saltat vatten. Skala och klyfta gulbetorna och lägg i lagen. Låt dra i minst 2 tim.

  3. Mixa osten slät med oljan. Gör en majonnäs med resterande ingredienser och lägg i en spritspåse.
  4. Smula osten och krossa mandeln.
  5. Spritsa majonnäsen i tallriken. Lägg på betor och toppa med ost, mandel, björnbär och örter.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen