Sallad med Apetina och olivbulgur

Sallad med Apetina och olivbulgur

Gör så här

1. Koka bulgur med fond ca 15 minuter. Sila bort överflödigt vatten.
2. Mixa basilika och rucola med olivolja och havssalt till en örtolja.
3. Blanda ner oljan i bulguren.
4. Blanda ner cashewnötter, aprikoser, solrosfrön och bladspenat.
5. Servera med ost och gärna marinerad grillad kycklingfilé.
6. Dekorera med oliver.

Serveringsportion ca: 220 g
Källa: Deli nr 10, 2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen