Saffransrisotto med svarta bönor och het fruktsås

Saffransrisotto med svarta bönor och het fruktsås

Gör så här

1. Rosta alla frukter och grönsaker till såsen i ugnen vid 225°C ca 20 min. Ta bort skalen och mixa med citronsaft och crème fraiche. Tillsätt buljong. Smaka av med salt och peppar. Håll varmt till servering.
2. Fräs ris, lök och saffran i smör. Tillsätt hälften av buljongen och koka på svag värme ca 20 min. Späd med resten av buljongen under koktiden. Tillsätt bönor, mandlar, lök, ost, tomater och persilja. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: risotto 225 g, sås 0,75 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen