Rysk Pacha

Rysk Pacha

Gör så här

1. Blötlägg frukten över natten.
2. Låt frukten rinna av. Finhacka plommon och aprikoser. Blanda ner frukten i kvargen. Smaksätt med strö- och vaniljsocker.
3. Vispa grädden till ett fast skum och
blanda ner i fruktblandningen.
4. Blötlägg gelatinet i kallt vatten och smält på svag värme. Vispa ner det smälta gelatinet i fruktblandningen.
5. Häll smeten i kakformar som klätts med plastfilm och sköljts lätt med kallt vatten. Ställ pachan kallt tills den stelnat.
6. Stjälp upp pachan på ett serveringsfat och garnera med frukt och vispad grädde. Pachan kan med fördel göras dagen före servering.

Serveringsportion ca: 165 g
Källa: Arla Köket nr 3:2007 Senior

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen