Russinscones

Russinscones

Gör så här

1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Smula ned smöret i bunken och tillsätt mjölken. Arbeta ihop till en deg.
3. Dela degen i ca 30 bitar eller fler beroende på hur stora bullarna ska vara. Lägg dem på en smord plåt. Platta till varje bulle och grädda i ugnen vid 225° ca 10 min.
4. Servera med Bregott, ost och marmelad. Passar till frukostbröd och som en god och nyttig mellansmål bulle med pålägg till t ex eftermiddagsfikat och kvällsfikat.

Serveringsportion ca: 1 bulle à ca 75 g
Arla Köket nr 1:2007

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen