Rulader i skördetid

Rulader i skördetid

Gör så här

1.Blanda tomatpuré, honung, olja, senap, timjan och salt, bred det på köttet.
2.Förväll rotfrukterna.
3.Lägg rotfrukterna på köttskivorna, rulla ihop och lägg i smorda bleck med skarven ner.
4.Bryn i ugn, 250° ca 10 min. Sänk värmen till 175° och tillsätt buljongen. Täck med lock och koka i 30-40 min tills ruladerna känns möra.
5.Koka upp buljongen, använd gärna buljongen som rulladerna kokat i. Red av med mjöl utrört i crème fraiche. Tillsätt timjan och koka ca 5 min.
6.Smaka av med salt och peppar.
7.Koka morötterna. Blanda med smör och persilja medan de fortfarande är varma.

Servera ruladerna med kokt potatis, sås och morötterna.

Serveringsportion:ca
120 g kött, 50 g morötter, 1 dl sås, 175 g potatis

Källa:Arla Köket Årets Guldkorecept 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen