Rotsaksjansson

Rotsaksjansson

Gör så här

1. Fräs purjolöken i smör. Lägg hälften av purjon och det strimlade i smorda bleck.
2. Fördela ansjovisen ovanpå och täck med resten av grönsakerna. Salta och peppra.
3. Häll på grädde, mjölk och lite av ansjovisspadet. Strö över ströbrödet.
4. Grädda i kombiugn 150ºC ca 1 timme.
5. Servera med en krispig grönsallad.

Serveringsportion ca: Rotsaksjansson 210 g, sallad 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen