Rotfruktslasagne med bacon

Rotfruktslasagne med bacon

Gör så här

1. Fräs bacon hastigt i sitt eget fett.
2. Koka upp rotfrukter, lök, persilja, tomatkross och buljong.
3. Tillsätt det frästa baconet och koka (under lock) på svag värme tills rotfrukterna är mjuka, ca 15 minuter. Smaka av med salvia, salt och peppar.
4. Varva sås, lasagneplattor, bacon- och rotfruktsröran.
5. Avsluta med ett lager sås.
6. Grädda i ugnen vid 150°C ca 40 minuter.

Serveringsportion ca: Lasagne 400 g
Källa: Var-dags-lyx

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen