Rotfruktscurry

Rotfruktscurry

Gör så här

1. Bryn kryddor i lite smör och slå på buljong. Låt koka ihop ca 20 min och red sedan med majsstärkelse. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
2. Lägg potatis, rotfrukter och kikärtor i bleck och värm. Slå den varma såsen över.
3. Servera curryn toppad med lite kokos och tandoorikrydda.
Serveringsportion ca: 375 g
Källa: ArlaKöket ung 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen